Wednesday, February 17, 2010

Beyond Water - Perawat Air Di Rumah & Pejabat AndaPenapis dan Perawat Air Beyond Water - Model Baru Yang Terulung.Kini dipertingkatkan dengan fungsi Nano Perak & Seramik Alkali Kalsium untuk Prestasi yang lebih baik dan jauh lebih hebat dari produk-produk yang lain..

Kenapa lahirnya Beyond Water.???
Di dalam alam semulajadi yang bersih, air semulajadi adalah aktif dan hidup. Betul? !!! Namun, air yang diperolehi daripada paip amat mudah terkena pelbagai pencemar merbahaya. Pertimbangkan : Kita memaksa air melalui salur paip yang lurus dan sempit berbatu-batu panjangnya di mana boleh berlakunya pertambahan bakteria. Lalu, kita tambahkan klorin kepadanya, yang membunuh bakteria jahat dan juga bakteria baik, tetapi membiarkan sahaja sista kriptosporodium dan protozoa giardia. Apa ini???
Sepanjang proses ini, tidak terkira banyaknya bahan kimia industri dan pencemar merbahaya lain yang akan memasuki air tersebut melalui kebocoran atau cara lain yang menyebabkan keracunan plumbum dan pelbagai keadaan serius lain.

Sekiranya diletakkan ikan menggunakan air paip yang disaluran ke rumah, kita akan dapati ikan tersebut akan mati dalam tempoh beberapa jam sahaja disebabkan klorin yang ada di dalam air tersebut. Bagaimana dengan kita yang hari-hari meminumnya. kesannya tidak berlaku dalam sekelip mata tetapi ia akan memendekkan hayat kita dan kita akan merasa kesannya selepas 15 atau dua puluh tahun akan datang. Tidak dapat disangkal lagi bahawa klorin walaupun berguna untuk membunuh bakteria tetapi ianya mengandungi racun arsenik yang memberi kesan kepada manusia dalam jangkamasa panjang.

Ancaman Bahaya Menanti Di Sebalik Air Minuman Anda.
" Rangkaian barangan farmaseutikal - termasuk antibiotik, penstabil mood dan ubat-ubatan yang dibeli di kedai seperti asetaminofen dan ibuprofen - ditemui di dalam bekalan air minuman bagi sekurang-kurangnya 40 juta rakyat Amerika."
Laporan Associated Press News 2008.
Beyond Water adalah Sistem aliran Selari Pelbagai Kebuk, Pelbagai Peringkat Dengan Teknologi Pemulihan Air Yang Canggih.
Air Hidup Semulajadi Beyond Water yang unik diperolehi melalui penggunaan teknologi pemulihan air canggih yang menyatukan 7 kebuk penapis termaju dan canggih dengan pemagnet peringkat akhir berkuasa. Menggunakan ciriyang innovatif - Sistem Aliran Selari Pelbagai Kebuk, Pelbagai Peringkat Beyond Water sentiasa berkeupayaan menghasilkan Air Hidup Semulajadi berkualiti tertinggi demi manfaat yang benar-benar luar biasa.

ULTRA 1 ( Kebuk Penapis Tunggal) Pra-rawatan bagi menyingkirkan zarahan terampai, sedimen dan bahan kotoran. Pra-sterilan untuk mengurangkan mikroorganisma, sista bakteria, bau busuk dan rasa yang kurang menyenangkan. Mengawal PH air.

TERMINATOR II (Kebuk Penapis Berkembar) Membasmi dan menyingkirkan pencemar seperti klorin, hidrogen sulfida, VOC, THM, ammonia, Sesium Radioaktif, logam berat, bau, rasa dan kekeruhan.

MONITOR III (Kebuk Penapis Berkembar) Menulen dan menggilap kualiti air ke tahap tertinggi. Menggalakkan penyingkiran bahan pencemar dan bau yang mungkin tertinggal. Meningkatkan sifat "penyembuhan"

ACTIVATOR IV (Kebuk Penapis Berkembar) Peringkat terakhir peningkatan fungsi penulenan, penstrilan dan penyahbauan. Mengurangkan saiz gugusan air. Menukar dan mengaktifkan "Bio-Tenaga Hidup" air. Meningkatkan mineral bermanfaat di dalam air. Melaras dan menstabilkan PH air.

Telah Diuji Oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL.
Perlindungan Jaminan Insuran sebanyak USD1,000,000.00 (RM3,500,000.00)
Jangan Tunggu Lagi. Buat Tempahan Sekarang demi kesihatan diri dan keluarga Tersayang.
Harga DiPasaran : RM3198.00 (Semenanjung M'sia)
RM3298.00 (Sabah & Sarawak)


Bayaran boleh dibuat melalui mana-mana INTERNET BANKING ATAU MAYBANK2U melalui akaun nombor seperti dibawah

AmIslamic Bank - Akaun No : 088-202-201048-8 ATAU
Membuat pembayaran melalui Cek atas nama LABU EMAS ENTERPRISE

Sila emailkan resit pembayaran anda yang dibuat melalui internet banking atau Maybank2u kepada labueenterprise@gmail.com sebagai pengesahan pembayaran dengan mengemukakan Nama anda, Jumlah bayaran, Masa dan tarikh bayaran, No akaun dan bank kepada kami atau SMS kepada 012-9183465 sebagai bukti pembayaran.

Wassalam.
Labu Emas Enterprise (LABEE)

No comments: